ผศ. ดร.มธุรดา จิโนรส
(Asst. Prof. Dr. Maturada Jinorose)
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ สาขาวิชาวิศวกรรมอาหาร
ภาควิชาวิศวกรรมอาหาร ชั้น 2 ตึก 12 ชั้น
คณะวิศวกรรมศาสตร์ สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง
เลขที่ 1 ซอยฉลองกรุง 1 ถนนฉลองกรุง แขวงลาดกระบัง
เขตลาดกระบัง กรุงเทพฯ 10520
[icon name=”icon-envelope”]maturada.ji@kmitl.ac.th [icon name=”icon-user”]Personal Details
[icon name=”icon-bullhorn”]02-329-8356-8 ต่อ 20 [icon name=”icon-pencil”]Research
[icon name=”icon-print”]02-329-8356 ต่อ 13 [icon name=”icon-globe”]Publications/Conferences Website: MJ’s Courses
Personal Details
- วศ.บ. (วิศวกรรมอาหาร) สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง
- วศ.ม. (วิศวกรรมอาหาร) มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
- ปร.ด. (เทคโนโลยีพลังงาน) มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Educational Background
- Doctor of Philosophy Energy Technology, King Mongkut’s University of Technology Thonburi, 2013
- Master of Engineering Food Engineering, King Mongkut’s University of Technology Thonburi, 2004
- Bachelor of Engineering Food Engineering, King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang, 2000
Awards and Scholarships
- 2016 Best Research Award “Quantification of Non-uniform Deformation of Shrinkable Materials during Drying via Digital Image Analysis.” in recognition of excellence in drying research, the 20th International Drying Symposium IDS2016, Gifu, Japan.
- 2008-2012 Commission on Higher Education, Strategic Scholarships for Frontier Research Network Program
- 2000-2003 Ministry of University Affairs, University Faculty Development Scholarship
- 2000-2003 National Center for Genetic Engineering and Biotechnology (BIOTEC), Research Assistantship
Professional Experiences
- 2004-present Lecturer, Department of Food Engineering, King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang, Bangkok, Thailand
Professional Services and Memberships
- 2014-2019 Assistant editor, KMUTT Research and Development Journal
- 2009 Member, Organizing Committee, 6th Asia-Pacific Drying Conference (ADC2009), Bangkok, Thailand, October 2009