© 2014 DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, KMITL

Dr.Kiattisak’s Publications

Kiattisak  Roonprasang

ผศ.ดร.เกียรติศักดิ์ รุ่นพระแสง

(Asst.Prof.Dr.Kiattisak Roonprasang)

รองคณบดี

สาขาวิชาวิศวกรรมอาหาร ชั้น 2 ตึก 12 ชั้น
คณะวิศวกรรมศาสตร์ สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง
เลขที่ 1 ซอยฉลองกรุง 1 ถนนฉลองกรุง แขวงลาดกระบัง
เขตลาดกระบัง กรุงเทพฯ 10520

krkiatti@kmitl.ac.th                  Personal Details
02-329-8356-8 ต่อ 19              Research
02-329-8356 ต่อ 13                 Publications/Conferences

Publications/Conferences

  • Roonprasang, K., Cheevitsopon, E., & Thongthup, S. (2013). Determination of design parameters for continuous skewered food product grilling using heat source from wood charcoal, The 5th AUN/SEED-Net Regional Conference on Biotechnology, Indonesia.
  • Cheevitsopon, E., Noomhorm, A., & Roonprasang, K. (2012). Mathematical modeling of superheated-steam fluidized-bed drying of parboiled germinated brown rice. International Conference on Engineering, Applied Sciences, and Technology, Thailand.
  • Nunak, N., & Roonprasang, K. (2011). Use of electrical conductivity to monitor gel forming of soft-tofu. The 3rd AUN/SEED-Net Regional Conference on Biotechnology, Vietnam.
  • สาทิป  รัตนภาสกร, และเกียรติศักดิ์ รุ่นพระแสง. (2551). การออกแบบและพัฒนาเครื่องผ่ามะพร้าว. การประชุมวิชาการสมาคมวิศวกรรมเกษตรแห่งประเทศไทยครั้งที่ 9, เชียงใหม่.
  • Rattanapaskorn, S and Roonprasang, K. (2008). Design and Development of Semi-Automatic Cutting Machine for Young Coconuts. Maejo International Journal Science and Technology, 1, 1-6.

© 2014 DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, KMITL